Gezond eten met kinderen

Door de gezondheidstoestand van mijn oudste zoon hebben wij besloten onze voeding aan te passen. Dat was in het begin niet altijd gemakkelijk. Nu we eraan gewend zijn gaat het vanzelf. De kinderen weten en voelen zelf heel goed wat goed voor hun is. Wat we merken? Rustige darmen, meer energie, minder klachten van eczeem, jeuk en hooikoorts, veel energie, lekker in ons vel en helder in het hoofd.

 

Kinderen zijn vaak minder complex dan volwassenen. Dit betekent dat ik hen met eenvoudige tips goed kan behandelen zijn. Het is fijn om een duwtje te krijgen in het zelfgenezend vermogen, zodat uw kind gemakkelijker op eigen kracht beter kan worden. Het gevolg is dat uw kind meer in balans is, zich fitter voelt en minder symptomen heeft, zonder de uniekheid en bijzondere eigenschappen van uw kind aan te tasten.

 

Waarom zou u wachten met gezond eten tot er klachten ontstaan? Kinderen opvoeden met eerlijke en heerlijke gezonde OERgerechten geeft hen een OERstevige basis voor de rest van hun leven.

 

 

Kinderen tot 2 jaar zijn gratis !! Een kind hoort namelijk gezond te zijn en zich goed te voelen. Financiële kosten mogen geen belemmering zijn.

 


Tip & trucs

Wij laten de kinderen in het weekend en tijdens vakanties zelf koken. Eten zoals de Romeinen deden of zoals de echte OERmens vroeger op open vuur. Succes gegarandeerd! Verder eten we echt wel eens op vrijdag friet. Voor de overblijf op school geef ik bijvoorbeeld een pannenkoek (boekweitwrap) mee of een OERwafel.

 

 

 

 

>> Het onderdeel OERrecepten wordt in de komende weken verder uitgewerkt. Ik zal op de facebookpagina van Natuurgeneeskunde Nijmegen wekelijks leuke en makkelijke recepten plaatsen.

 

 

OERvoeding is in principe glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij.