Praktijk Natuurgeneeskunde Nijmegen stopt per 1 januari 2020

 

 

Nieuwe aanvragen voor een consult verwijs ik door naar mijn collega Solena Speet www.bewustmetsolena.nl

 

 

Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Een kind hoort namelijk gezond te zijn en zich goed te voelen. Financiële kosten mogen geen belemmering zijn.

 

Intake kinderen 2 tot 12 jaar: € 75,-

Vervolgconsult kinderen tot 12 jaar: € 50,-

 

Intake vanaf 12 jaar: € 100,-

Vervolgconsult vanaf 12 jaar: € 75,-

 

Korte vragen per email of WhatsApp tijdens de behandeling zijn gratis wanneer het beantwoorden van de vraag niet meer dan 5 minuten kost. Uitgebreidere vragen en antwoorden kosten € 15,- per 15 minuten. Voor nieuwe adviezen kan ook gelden dat er een nieuwe afspraak gemaakt wordt.

 

Sinds 2014 ben ik lid van het MBOG (www.mbog.nl). Mijn lidmaatschapsnummer is 954TL. Het lidmaatschap van de MBOG is een garantie dat de therapeut zich geschoold heeft in zijn of haar vakgebied en ook op hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen middels bijscholing en nascholingen.

De kosten voor consulten en behandelingen door de MBOG therapeut worden door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voowaarden. Of neem een kijkje op de website van het MBOG.


Betaling van de consulten is, bij voorkeur, à contant.


Bij verhindering kunt u zich afmelden tot 24 uur voor de afspraak op 06-10508703 of door een email te sturen naar info@natuurgeneeskundenijmegen.nl

 

 

Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.